Vlaanderen Vakantieland - Beleven, ontdekken en logeren

Het goede leven in elke provincie
sprankelend Hageland

(Sp)rankelend Hageland, proef de mooiste wijnstreek van 't land

Als de wijndruiven klaar zijn voor de oogst, is het feest in het Hageland. Drie weekends lang – van 18 augustus tot 2 september - trakteren de Hagelandse wijnbouwers je met volle goesting op hun lekkerste wijnen. Kom proeven en genieten van de mooiste wijnstreek van het land.

De Hagelandse wijnbouwers ontvangen je met open armen en vertellen je graag over de geschiedenis van de Hagelandse wijn en het productieproces. Fiets of wandel van het ene wijndomein naar het andere en geniet na op een zonovergoten terras tussen de wijnranken. En blijf gerust een dag langer want de logies in de streek verwennen je met verrassende wijnarrangementen.

Win een wijnarrangement
Laat de stempelkaart van Toerisme Vlaams-Brabant afstempelen in vier wijndomeinen naar keuze. Deponeer je kaart in de wijnbox die je op elk wijndomein vindt en maak kans op wijnarrangement voor 2 personen.

Wezemaalse Wijnfeesten
De laatste zondag van augustus tappen de wijnbouwers hun lekkerste wijnen aan de gezellige wijnstandjes van de Wezemaalse Wijnfeesten. Geniet van de sfeer, de muziek en de verhalen achter elk glas. Stap meteen het Bezoekerscentrum van de Hagelandse Wijn binnen en ontdek wat de wijnstreek nog allemaal in petto heeft.

Geniet met volle teugen van de Hagelandse wijn en boek logies in de buurt!

Hagelandse logies